Menu Bel Company Sailing+ 31 (0)111- 412226

Zeilen in Zuid Holland en Zeeland

Locatie Haringvliet vanuit Hellevoetsluis of Stellendam
Het Haringvliet ligt in de provincie Zuid-Holland op de grens met Zeeland, op 35 km vanaf Rotterdam. Het is een ruim vaarwater met een verbinding naar open zee. Op het Haringvliet is weinig golfslag en is daarom zeer geschikt voor zeil- en watersportevenementen. Het vestingstadje Hellevoetsluis diende als thuishaven van de oorlogsvloten van bekende namen als Piet Hein, Tromp en De Ruyter. Nu is de Hellevoetse vesting de thuishaven voor watersporters en mensen die historie en gezelligheid willen combineren. Met voldoende restaurants en terrasjes. Een prima uitgangspunt voor een zeilevenement.

Locatie Grevelingenmeer vanuit Ouddorp Port Zélande
Het Grevelingenmeer ligt gedeeltelijk in de provincie Zuid-Holland en gedeeltelijk in Zeeland. De afstand van Rotterdam is 56 km. Het is het grootste én helderste zoutwatermeer van West-Europa, en staat bekend als één van de mooiste zeilgebieden van Nederland. Zeehonden en zelfs Flamingo’s zijn te bewonderen op dit schitterende vaarwater. De vele strandjes, eilandjes en zeilscholen maken het Grevelingenmeer tot een levendig watersportgebied. Het meer leent zich zowel voor een ontspannen zeiltocht met collega’s als voor een actieve bedrijven regatta of team training.

Locatie Oosterschelde vanuit Zierikzee en Wemeldinge
De Oosterschelde is een schitterend zeilwater en tevens een beschermd natuurgebied waar je zeehonden en bruinvissen kunt spotten. De afstand naar de start locaties aan de Oosterschelde is vanaf Rotterdam 75 km en vanaf Antwerpen 55 km.

Referenties

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons altijd even bellen, of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen
© 2023 - Company Sailing